1. HOT Divi Ultimate Header Plugin - More variety for your Divi header: https://header.diviultimate.com/

Solved Domain being appended to beginning of external link

Discussion in 'Free Divi Community Forum' started by sossyw, May 26, 2020.

  1. sossyw

    sossyw Member
    Divi Ultimate Child Theme

    Hi,

    I have created a new template under Theme Builder and set it to show on a specific tags page.

    I have a text module, then the grid blog module under that.

    I am experiencing an issue with the text module. Within the text module, I have inserted some text, with some of the text being linked to an external site. The link is showing fine when editing, but when I access the tags page outside the visual builder, it is automatically inserting my domain at the beginning of the external link, thus taking the link to a 404 page on my site. I even tried the same thing with a Call To Action module but experienced the same issue.

    Could you please advise what is wrong? Many thanks.
     
    1. AD Use modules from the Extra theme with the Divi Builder: https://divi.help/link-forums/divi-extra.163/
  2. Divi.Help

    Divi.Help Administrator
    Staff Member

    Kindly share screenshot on how you create your link.
     
  3. sossyw

    sossyw Member
    Divi Ultimate Child Theme

    Please find it attached.
     

    Attached Files:

    1. AD Add over 2500 icons in Divi to create attractive web designs: https://divi.help/link-forums/divi-icons.164/
  4. Divi.Help

    Divi.Help Administrator
    Staff Member

    Try to click the Text & see what's the HTML for your link:

    upload_2020-5-27_17-25-21.png
     
  5. sossyw

    sossyw Member
    Divi Ultimate Child Theme

    Hello,

    It is viewing fine in HTML. Please see screenshot
     

    Attached Files:

    1. AD Awesome ways to display testimonials in your Divi site: https://divi.help/link-forums/testimonial-slider.148/
  6. Divi.Help

    Divi.Help Administrator
    Staff Member

    Yup, it looks fine. A plugin conflict perhaps.

    Try to enable Safe Mode & see if it works: WP Admin > Divi > Support Center > Safe Mode > Enabled
     
  7. sossyw

    sossyw Member
    Divi Ultimate Child Theme

    Hi,

    Unfortunately, even with safe mode enabled I am still experiencing the issue.
     
    1. AD Add more variety for your Divi header (12 premade styles): https://header.diviultimate.com/
  8. Divi.Help

    Divi.Help Administrator
    Staff Member

  9. sossyw

    sossyw Member
    Divi Ultimate Child Theme

    Thank you.
     
    1. AD Create gorgeous Divi slide-in promo bars, notification bars, etc: https://divi.help/link-forums/divi-bars.150/

Recommended Divi Hosting